top of page

LEZINGEN

Scholen

Om de mentaliteit rond het overmatige alcoholgebruik enigszins te kunnen veranderen denk ik dat het een prioriteit is om hier op een vroege leeftijd mee te beginnen. Sensibilisering en jongeren een andere kijk geven op alcohol dan altijd de "fijne en leuke" momenten.
De negatieve gevolgen rond 
alcohol worden over het algemeen redelijk weinig op een pakkende manier overgebracht op de jongeren. Door mijn verhaal als ervaringsdeskundige te mixen met sensibilisering ben ik ervan overtuigd dat ik de jongeren op de juiste manier kan aanspreken en een pakkend verhaal kan voorbrengen wat blijft hangen, waar ze achteraf nog over nadenken.

Op dit moment heb ik reeds 20.000 jongeren over heel Vlaanderen een andere kijk kunnen en mogen geven op alcohol. Hopelijk is jullie school de volgende!

Lezing school sessie voordracht groep
Bedrijfslezing bedrijfsvoorstelling lezing voordracht sessie

Bedrijven

Het is een illusie te denken dat de nadelige effecten van het gebruik van deze middelen door een werknemer ophouden wanneer hij de onderneming binnenstapt.
Zo blijkt uit een onderzoek door Securex dat 13% van de werknemers alcohol gebruikt op een onveilige manier. Daarbij kan ruim 1 op 100 werknemers minstens 1 maal per maand niet normaal presteren omdat hij onder invloed is.("Het alcoholgebruik van de belgische werknemer")

Om deze duidelijke reden geef ik lezingen op bedrijven of coach ik werknemers persoonlijk en kan je me inhuren voor jouw bedrijf. Ik sta open voor allerhande manieren van coaching.

bottom of page